Rekruttering

Dine andre opgaver ligger og venter på dig, mens du læser ansøgninger, holder samtaler, tester osv. Når en rekruttering står på, kan den fylde nærmest al din arbejdstid – og måske også fritid. Vi kan hjælpe med rekrutteringen, så du får den bedst mulige proces og kandidat, og samtidig kan du fokusere på dine kerneopgaver.

Opbyg processen selv

Du opbygger selv din rekrutteringsproces, så den passer til dine behov. Du kan vælge mellem alle byggestenene herunder.

Fast rekrutteringsproces

Vi er med på indersiden fra A-Z til at: 

  • finde den rette profil, skrive og opsætte jobopslaget
  • vælge kanaler til annoncering 
  • screene kandidaterne og præsentere jer for de bedste
  • invitere til samtaler og deltage i dem
  • indhente referencer og sparre med jer om det endelige valg

Du får en fast pris for din rekruttering, mens prisen for opsætning af annoncering afhænger af, hvilke og hvor mange platforme du vælger.

Test og fortolkning af resultaterne

At teste og få et resultat er nemt. Det svære er fortolkningen – at forstå kombinationerne, vide hvad der konflikter og se, hvordan det passer ind i virksomheden. Vi er certificerede i forskellige personligheds- og evne-tests:

  • Vi foretager tests og fortolker resultaterne
  • Vi formidler det til kandidaterne og til jer
  • Vi sparrer gerne med jer om resultaterne

Prisen afhænger af, hvilke tests I vælger, og hvor mange kandidater der er tale om.

Interim rekruttering

Når du akut har brug for en leder, står vi klar med høj hastighed og forretningsfokus, så din virksomhed kan komme godt og hurtigt videre. Vi har adgang til en database med +5000 ledere, og blandt dem finder vi den rigtige kandidat til dig. Vi er med hele vejen, indtil vedkommende er ansat, i gang og har afsluttet forløbet.

Ved en interim rekruttering er der et opstartshonorar plus et fast månedligt beløb.

Search

Er din ledige stilling kompleks, er en search et godt værktøj. Vi søger efter og rækker ud til kandidater, der matcher jeres profil og går i dialog med dem. Det gør vi gennem LinkedIn Recruiter, øvrige databaser og recruiterværktøjer, SoMe-værktøjer og vores netværk. På den måde får I flere relevante kandidater til jeres stilling.

En search afregnes på timebasis. Vi giver altid et overslag på antal timer.

Onboarding

Med et onboarding-program kommer din nye medarbejder godt i gang, han lander bedre, og chancen for succes i jobbet stiger. Vi sætter et forløb sammen til de første par måneder, hvor vi følger op og forventningsafstemmer med medarbejderen. Det giver værdifuld feedback og erfaring til jer, til næste gang I skal rekruttere.

Hvis I er interesserede, giver vi et tilbud, ud fra jeres behov.