Ledelse- og medarbejderudvikling

Du vil gerne fastholde, tiltrække og udvikle dine medarbejdere. Bedre ledelse er nøglen. Med de rigtige medarbejdere når virksomheden sine mål, og det giver stabilitet og sikrer færre omkostninger til rekruttering og alt det, der følger med.

Kort fortalt: Vores fire udviklingsforløb

Vi tilbyder fire forskellige forløb, både til ledere, medarbejdere og teams.

1.

Lederudviklingsforløb: Effektfuld Ledelse

Forløbet fokuserer på din udvikling som leder, der skal kunne balancere de mange forskellige opgaver og roller på en hensigtsmæssig måde, særligt i relationen til dine ansatte. Forløbet her strækker sig over et år med 16 sparringer samt træningsmateriale, som du løbende omdanner til praksis. Det kan foregå helt eller delvist online, afhængig af dine ønsker.

2.

Individuelt tilpasset ledelsesudvikling & sparring

Er du ude efter en mere fleksibel løsning tilpasset netop dig, dine kompetencer, din situation? Så sætter vi gerne et program sammen med udvikling og sparring, så du kan blive en endnu bedre leder for dine medarbejdere.

3.

Udviklingsforløb: Jobliv - for nøglemedarbejdere

Fokus er på den personlige udvikling af kompetencer set i lyset af jobbet og arbejdsrelationerne – kunder, kollegaer, ledere mv. Derfor er personlig ledelse, samarbejde og kommunikation tre gennemgående temaer. Forløbet varer over 7 måneder med 10 sparringer med en professionel sparringspartner.

4.

Teamudvikling

Med teamudvikling kan I styrke teamets kompetencer og give dem et endnu stærkere samarbejde end før. Vi laver en individuel løsning, som passer til netop de kompetencer og behov, dit team har.

Er vores udviklingsforløb noget for dig?
Du har selvfølgelig brug for at vide mere for at beslutte dig. Tag fat i os, og fortæl om din situation. Vi fortæller nærmere, og så kan vi sammen finde frem til, om et af vores forløb er det rigtige for dig.