HR-processer og valg af værktøjer

Har du de rigtige HR-værktøjer og programmer, som både fungerer og giver jer mest mulig værdi?
Står du overfor forandringer i virksomheden? Eller er du på den anden side, men mangler at implementere ændringerne i HR-delen?

HR ændrer sig sammen med din virksomhed og tiden. Vi hjælper, når du får brug for nye processer, værktøjer, systemer, målinger osv.:

  • Analyse af dine behov
  • Valg af værktøjer, processer og IT
  • Implementering i dagligdagen

 

Sammen vælger vi den rigtige løsning og får det etableret i din virksomhed.

Du kan bl.a. få hjælp til

Valg af HR-værktøjer og systemer

Hvad er jeres reelle behov? Mange vil gerne sælge jer HR-systemer og værktøjer – ofte store og dyre programmer med mange muligheder. Samtidig er der GDPR at tænke på. Det kan være uoverskueligt.

Vi kan være jeres rådgiver. Sammen kortlægger vi jeres behov på området, så I kan vælge den bedst mulige løsning. Og vi hjælper jer også med at navigere sikkert i GDPR reglerne.

Trivselsmålinger og ledervurderinger

Mange siger op, fordi de er utilfredse med deres leder. Derfor er der brug for at tænke i fastholdelse, medarbejdertrivsel og lederfeedback. 

Vi hjælper med at sætte processerne i system. Uanset om det hedder PULS, MUS, 360 graders ledervurdering, personal review eller årlig trivselsundersøgelse. Vi hjælper også gerne med at eksekvere og finde forbedringspotentiale, som I eller vi kan arbejde videre med.

Preboarding, onboarding og offboarding

Indenfor de første par måneder ved en ny medarbejder, hvis noget er gået skævt. Derfor er en god proces med forventningsafstemning og opfølgning alfa og omega for at fastholde medarbejdere eller sende dem godt videre. 

Vi hjælper med processer (og også gerne eksekvering), så I sikrer et godt flow.

Personalehåndbog

Hvad skal den indeholde? Hvor meget, hvor lidt, hvor detaljeret?

Vi ser virksomheden udefra og har erfaring med fra mange andre steder. Derfor kan vi guide jer, så personalehåndbogen rummer alt det, I og medarbejderne har brug for; vilkår og politikker, proces omkring valg af tillidsrepræsentant og sikkerhedsrepræsentant, uddannelse og udvikling af medarbejdere osv.

Priser

Du kan købe vores hjælp til timepris på de opgaver, du har brug for at få løst, eller du kan bruge vores timepakker. Her vælger du et fast antal timer om måneden til en billigere timepris end normalt. Timerne kan du bruge på præcist de HR-opgaver, som du har brug for at få løst – uanset om det er etablering, ad.hoc., rekruttering osv.