HR, som passer præcist til din virksomhed

Vi er Kresten Johansen og Jannie Dahl. Sammen har vi stiftet Vores HR med ambitionen om at levere HR, som følger med dine behov op og ned, så du undgår at bruge unødvendige ressourcer. Derfor ønsker vi at være med på indersiden i et tæt samarbejde med dig.

Variation i behov kræver variation af kompetencer
Det har vi – tilsammen mere end 30 års erfaring med HR og ledelse i forskellige afskygninger og former. Det bruger vi, når vi arbejder med din HR. Oveni har vi et bredt netværk af kompetente HR-folk, som vi trækker ind, når det er relevant, ligesom vi løbende ansætter flere gode og dygtige medarbejdere.

Vores HR - Modeller

Uddannelse:

  • HD i Organisation og Ledelse
  • Executive MBA

Kresten Johansen

“Jeg har en mangeårig ledelsesbaggrund fra den finansielle sektor med positioner som f.eks. regionsdirektør og projektleder. Både der og efterfølgende har jeg fået stor erfaring indenfor rekruttering og dagligdags HR-udfordringer. Jeg har god forståelse for dybden af de udfordringer, du som virksomhed oplever, og jeg vil hjælpe til at løse det bedst muligt. Derfor er fleksibilitet kernen i vores HR-tilbud.”

Jannie Dahl

“Min baggrund er i HR, Organisation og Ledelse – jeg har arbejdet som HR-Partner, projektkonsulent, netværksfacilitator og som selvstændig ledelseskonsulent. Jeg fokuserer især på at se sammenhænge og skabe mening og merværdi for den enkelte medarbejder og for hele virksomheden. I Vores HR gør jeg det især gennem ledelsesudvikling- og sparring for direktioner og ledelsesgrupper. Jeg understøtter arbejdet og giver plads til både medspil og modspil.”

Uddannelse:

  • Bachelor i Engelsk og Kommunikation
  • Kandidat i Human Ressource Management
  • Certificeret i diverse HR-værktøjer, herunder Everything DISC og The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Tilknyttede HR-eksperter

Udover os har vi en række fast tilknyttede folk med stor og bred erfaring indenfor HR. Nogle har haft ansvar for HR-processer og systemer rundt omkring i virksomheder, andre er dygtige rekrutteringsfolk. Det spænder bredt. Til fælles har de, at de er nøje udvalgte, så du er sikret et kompetent hold til at løse dine HR-opgaver.

Benna Merrild

“Jeg er ekstern samarbejdspartner, når det kommer til tekst og kommunikation. Min baggrund er en bachelor i virksomhedskommunikation og en kandidat i retorik. VoresHR briefer mig løbende, når de har behov. Det gælder, f.eks. når et rekrutteringsforløb starter op, og jeg skal skrive jobopslaget, eller når de skal have lavet nye ydelsesark eller ændringer på hjemmesiden.”